1.4.2019

Happy Friends Comedy Clubilla kutkuttelemme teidän nauruhermoja jälleen, kun HFCC stand up illat jatkuvat. Showtime klo 20.00. Ennen showta tarjolla iltabrunssi klo 18.00-20.00, iltabrunssin hinta 18,50€/hlö ja stand up -lipun hinta 10€/hlö (käteinen).


pe 22.3.2019 showtime klo 20, iltabrunssi klo 18-20
pe 12.4.2019 showtime klo 20, iltabrunssi klo 18-20
pe 17.5.2019 showtime klo 20, iltabrunssi klo 18-20

 

Esiintyjiä 5-8 kpl/ilta, sisäänpääsy 10€/hlö, vain käteinen. Luvassa myös yllätysesiintyjiä… 😉 Tervetuloa!!!

Happy Friends Comedy Clubin stand up -iltana tarjolla Happy Friendsin erikoisbrunssi klo 18.00-20.00, menut saatavilla FB-sivujemme brunssimenuista. Brunssivaraukset etukäteen myynti@happyfriends.fi tai puhelimitse 050 566 0566.

 

 

 

ALLA LISTA ESIINTYJISTÄ, MITKÄ OVAT TILATTAVISSA JUHLIINNE JOKO TEILLE TAI MEILLE 🙂

Kaisa Pylkkänen
Kaisa on mahtava! Nerokas kirjoittaja, karismattinen esiintyjä ja ehdottomasti yksi Suomen kiinnostavimmista, rohkeimmista ja hauskimmista koomikoista. Kaisa ei pelkää puhua ajatuksiaan lavalla suoraan, häpeilemättä ja itseään säästelemättä. Mikä parasta, tämä vihainen keski-ikäinen feministi osaa nauraa itselleen siinä missä Putinillekin.
Aatu Raitala

Tv:stä, piritorilta ja sienimetsältä tuttu Aatu Raitala on Suomen viimeisimpiä uhanalaisia alfauroita ja kenties maailman rakastettavin koomikko. Aatu on hurmaava tarinankertoja, jonka pahimmatkin pelot päätyy lopulta arkiseen tilanteeseen, jossa neitsyet kylpevät hänen veressään. Tämä oman elämänsä panttivanki ui yleisön liiveihin takaapäin, mutta aina lämmöllä.

Pietari Vihula
Naurun tasapainossa kirkuvan fanilauman kerännyt Pietari Vihula on kuin kaunis krapulainen sylilapsi. Näyttää melkein normaalilta, mutta on kaikkea muuta. Ikää Pietarilla on ehkä 13, mutta jollain ilveellä se näyttää laukkaavan kovaa vauhtia aikuiskoomikoiden ohi. Tiedättekö ne äryttävät lapsinerot, jotka tekee telkkarin kokkiohjelmissa gurmeeannoksia vasemmalla kädellä? Pietari on vähän sellainen. Paitsi että gurmeeannoksien sijaan Pietari tekee gurmeekomiikkaa

 

Eeva Vekki
Eeva Vekki on menestyvä uraäiti. Hän on kadehdittavan taidokkaasti onnistunut yhdistämään lapset, uran, valkoviinin, burn outin ja diapamit, eikä edes huimaa! Harva pystyy samaan näin näyttävästi! Eeva on sellainen oman elämänsä Absintti. Hieman kyseenalainen, kiinnostava ja vaarallinen, ehdottomasti pakko kokeilla ja tietysti homma lähtee aina lapasesta. Kippis!